Ännu en intervju inbokad

Min kontaktperson på Proffice ringde precis att en av deras kunder blivit mycket intresserade av att träffa mig efter att ha kollat på mitt CV. Roliga är att hon inte pratat med personen själv utan det var en kollega till henne som gjort det.

Så på måndag ska jag på intervju på en personalavdelning på Uppsala universitet. Vilket låter hur skoj som helst faktiskt. Än så länge vet jag inte riktigt vad det är för något jag kommer att arbeta med och så. Det visste inte min kontaktperson heller än eller hur länge och så. Antar jag får vänta och se. Riktigt spännande! Mena HR som HR, just nu är allt intressant faktiskt. I ärlighetens namn så vill jag ju mest få erfarenhet. Just nu kan jag inte säga om något är roligare än något annat eftersom jag inte jobbat med något än. Makes sence?

Min dag kunde inte bli bättre. Nu håller vi tummarna. Enda som kanske kan fälla mig är referenser då jag inte har så många att använda. Min tur är antingen är de inte i livet, kan inte tala om hur jag jobbade för de såg bara att jobbet blev gjort eller så är de helt enkelt för gamla och jag förstår då om de inte kommer ihåg en efter 3 år. Den referensen de fått och pratat med tyckte de på Proffice var jättebra iaf men skulle behöva en till. Får sätta mitt hopp till henne som jag gick med mycket på OTM under VFUn. Kan man ha sin C-uppsatshandledare som referens?

Det hänger väl inte endast på det även om de helst vill ha 2 referenser.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0