Ögonen går i kors

Sitter här och degar i pappas fåtölj medan han sitter och leker med sin nya skrivare. Är lite avundsjuk, jag vill också ha en ny teknisk pryl att pilla på haha. Jag vet jag kanske är lite udda, det är skitkul att pilla på nya saker å då ska vi inte tala om vad jag tycker om att sätta ihop IKEA-möbler för det är ju skitkul på riktigt. Så får shoppa möbler på IKEA när jag flyttar. Problemet är väl bara att jag inte vet vart jag ska få plats med dem eftersom jag har tillräckligt redan.

Annars så har kvällen varit lugn. Har kollat på tv och premiärbloggat på www.f1news.se, äntligen kanske man kan säga. Så den som vill läsa mina tankar om Formel 1 kan läsa det där. Smickrande faktiskt att jag fått möjligheten att blogga där. Ska försöka göra det mer aktivt men det har varit mycket med VFU, flytt och annat på senare tid.

För er som tror jag är galen när jag säger detta då tror ni nog rätt. Är nästan så jag inte fattar själv att jag säger det men... jag har tänkt gymma imorgon mellan Formel 1 träning 3 och kvalet. Vilket är ungefär kl 8 på morgonen. Vad gör man inte? Måste ju vara effektiv när jag ska på kalas kl 13.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0