Inge bio ikväll

Någon var ju absolut tvungen att se på Biggest loser Sverige, som om det inte går att se på internet sen. Aja blir onsdag istället (?). Så jag får väl roa mig med något annat ikväll, ingen aning om vad som finns på tv.

Har varit en väldigt produktiv dag iallafall. Det enda jag inte hunnit med (orkat) är att ta mig till Willys men det kan jag göra imorgon. Eftersom vi inte har någon föreläsning då heller. Känns bra att jag varit så produktiv idag när jag var borta i helgen. Känner att jag är i fas med det parallella plugget dvs C-uppsatsförarbete och litteraturläsning till denna delkurs.

Det irriterar mig att Sverige - San Marino visas på tv10. En kanal som också är en betalkanal för den som undrar. Varför ska jag ha den när den visar sånt som jag kan se på Viasatsport iaf. Eller allt utom just denna match uppenbarligen. Istället kan jag på tv4 sport se matchen mellan Holland och Finland live. Är inte det en aning konstigt? Comhem verkar dessutom inte ha fått upp kanalen på sin webbsida, antar att man inte kan beställa den då heller? Aja får sitta snällt och vänta på reprisen som visas kl 22 på Viasat fotboll (eller sport).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0