Det är verkligen PMS-varning på mig idag

Redan sedan imorse har jag varit lättretlig. Jag hänger upp mig på saker och framförallt känns det som att jag är långsint också. Det bara bygger på och det finns inget jag kan göra åt saken känns det. Inte ens musik som i vanliga fall hjälper gör någon nytta just nu. Känns lite småtrist faktiskt.

Å vad är jag upprörd över kan man kanske undra. Det är allt ifrån att vårat kök ser ut som skit, ingen gör något åt det, plockar undan efter sig själv eller sköter sin städvecka. Jag är irriterad inför seminariet imorgon, inför seminariet nästa vecka, en uppgift som vi ännu inte har fått och att den ligger mitt i den vecka då man ska göra tenta som vi får uppgifter till på torsdag (nån gång).

Det är bara lite av det jag lägger energi på i onödan just nu. Jag orkar inte egentligen men ja så är det just nu. Hela den här dagen har varit skit sen dess att den började, antar att det är en sån dag.

För att tänka lite positivt iaf så skiner solen och vi fick tag i biljetter till Betnér på onsdag och för att inte förglömma att jag slipper sitta på ett tåg med 2 byten hem på torsdagskvällen, för jag får åka bil. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0