Respekt

Min städvecka i korridoren. Det finns numera inte en yta i vårat kök som inte fått en omgång med Mr. Muscle och inte en lite del golv i hela korridoren som inte blivit våttorkat med Ajax-luktagott. Jävlar vilket tempo jag fick upp alltså, härliga tiden. Ska det göras så ska det göras ordenligt. Passade även på att dammsuga och torka mitt egna rum.

Tror dessutom folket i korridoren fått en viss respekt för mig. Ena palestiniern satte direkt igång och diska sin disk när han såg att jag satt igång och städat, jag såg faktiskt att han tom tog bort matresterna i slasken och torkade av diskbänken efter sig. När jag moppade golvet kom även kinesen in i köket och skulle slänga sin mjölktetra, varpå han kollar på mig, sköljer ur och viker den fint och slänger på rätt ställe.

Dock är jag så skönt sociologiskt skadad att jag redan började tänka på någon form av makt-samspel och det här när man blir observerad. Mena i vanliga fall kanske man är lite slarvig och skiter i det men bara för att jag stod där så gjordes det ordentligt. Jag vet inte, det var lite kul iaf och ja jag antar att jag är skadad på riktigt.
Men jag har faktiskt märkt hur de undviker att kolla mig i ögonen när jag håller på i köket. Vem är herren på täppan här liksom? Jag är väl redan utsedd till Hitler med alla lappar och jag antar att de fattat vinken.

Nu en välförtjänt dusch, sen bädda nytt i sängen =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0