På tåget

Sitter just nu på tåget hem till Örebro, huve är bananas efter ännu en tråkig tentauppgift. Som för övrigt är klar så nu har jag bara fråga 3 kvar att göra imorgon eller på torsdag. Ingen stress i vilket fall som helst.

Sitter och läser tidningen Kupé som är SJs egen antar jag. Där var det stadsguide till Örebro, intressant läsning måste jag säga. Jag har förstått nu efter över 2 år i staden att jag bor på östra sidan, bra då har jag koll på det. Något som chockade mig var att det tydligen går 14.000 studenter på Örebro universitet, vart är alla dom? Eller ja man märker nog av dem på lunchen. Det mest intressanta var nog ändå att Örebro universitet tydligen blivit utsett till Sveriges bästa läsåret 2010/2011. Den statistiken kommer nog inte från socionomprogrammet iaf haha. Skämt å sido, känns bra att universitetet börjar få lite status lagom tills man är klar.

Annars så var det en jättetrevlig konduktör på tåget. Han skämtade om att; "vilket tur du har hamnat på rätt tåg". Varpå han fråga om jag tycker det är bra att tåget går direkt till Örebro från Uppsala. Klart jag tycker det är bra även fast det tar 45 minuter längre tid är det gör i vanliga fall med byte i Enköping. Sen sa han något om att några hade klagat på att det inte fanns 1a klass. Äsch bara jag får en sittplats är jag mer än nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0