Nu kommer kylan

Jippie! Eller kanske inte eftersom jag fortfarande inte har någon jacka som är tillräckligt varm eller tillräckligt sval. Jag syftar på att jag har en tunn sommar jacka och en supervarm vinterjacka och så kallt är det inte även fast det inte är ett dugg skönt ute det kan jag säga på en gång. Så ikväll blir det iaf ett jackbyte i min lägenhet. Sommarkläder ner i källaren och vinterkläder upp.

I vilket fall som helst så beställde jag en ny jacka igår hos HM eftersom den inte fanns i min storlek i butik. När jag provade den tidigare i höst iaf, nu har jag ju gått ner så har noll koll på storlek så passade på att ta 2 olika, så får jag skicka tillbaka en eller båda om jag har otur.


Sen lite kul när farmor ringde igår. Fråga om jag var ute och sprang när det var en våldtäcktsman ute i farten. Å jag sa nej jag går inte många meter utanför där jag bor så det är lugnt men det verkar ju inte riktigt stoppa honom. Men mitt i ett studentområde borde inte vara så smart. I vilket fall som helst så fråga hon om min "bantning" och så. Vi kom fram till att jag inte hade någon våg hemma så hon sponsrar till att köpa en, trevligt. Jag som inte velat haft någon pga det här att få det som en "tvångstanke" att behöva väga sig hela tiden. Men samtidigt nu så kan det vara kul när jag går ner och sen efter att hålla vikten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0