Kompletteringen avklarad

Idag har jag suttit med kompletteringen till hemtentan som jag inte klarade. Men nu är det helt klar och jag känner att den blev mycket bättre och mer igenomtänkt än den var första gången. Då kan man jag tycka att det inte kan bli sämre iaf eller? Det känns iallafall bra att ha det gjort även fast den inte behöver vara klar innan 19 november. Så förhoppningsvis får jag papper och grejer så jag kan lämna in den så snart som möjligt så jag får poäng för den, det känns som att det är vad som räknas just nu.

Angående resttentan så känns det lite lättare. Alla OH och powerpoints som jag fått tillgång till är så mycket bättre än de var när vi läste kursen samt att de fått ut instuderingsuppgifter vilket är toppen att göra för att lära sig det man läser. Känns verkligen att man backar tillbaka två steg från C till A-nivå. Så har jag kommit såhär långt ska jag fan kunna klara det där!

Tog även en sväng till stan och köpte vingar till min outfit tills på fredag. Jag hade inte planerat att "festa" men vaffan jag pluggar inte en fredagkväll iaf och eftersom jag är nykter riskerar jag inte att vara bakis och illamående på lördan så jag kan plugga då. I vilket fall som helst har jag inte fått böckerna till resttentan, har jag tur får jag tillgång till dem på fredag annars måndag. Imorgon ska jag syssla med texten till nästa seminarium på tisdag så är jag i fas att köra sociologiska teorier sen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0