Börjar jag bli tjejig på riktigt?

Många som känt mig länge skulle nog säga att jag inte alltid varit så tjejig iaf. Jag ska dela med mig av mitt resonemang. Enda sen jag varit liten kanske man kan säga att jag inte haft typiska tjejgrejer för mig. Om man tänker på de leksaker jag lekte med, så var det mest typ smådjur, bilar och annat. Visst lekte jag med barbie och ponys också, men tror jag mest lekte med barbies för att jag hade en bil till som de kunde köra och den hade massa coola ljud. Lego var också väldigt populärt under min uppväxt samt diverse disneykaraktärer. I vilket fall som helst använde jag aldrig klänning eller kjol. Det var mest nån tröja, t-shirt och byxor/dåtidens leggings (?) haha

Hade nog mest grabbiga intressen också. Kanske därav jag blivit pappas lilla flicka, kommer troligtvis alltid att vara också. Motorsport kommer aldrig försvinna ur mitt liv så är det bara.

I vilket fall som helst så har det tagit jättelång tid för mig att ens klä mig tjejigare. Mena när jag gick ut när jag fyllt 18 år var det alltid jeans och linne. Iroliskt nog började jag inte använda jeans förrän slutet av högstadiet heller då jag hade råd med mitt eget mode. Tror det var någon gång på gymnasiet som jag köpte mina första högklackade stövlar (tack vara Emilia skulle jag vilja säga).

Har aldrig varit intresserad av smink, mode och sånt. Men det har väl förbättrats med åren, det är fortfarande inte jag att ha massa smink på mig en vanlig dag, mascara räcker gott och väl, ibland lite eyeliner. Är fortfarande inte intresserad av mode men kläder har fått en helt annan betydelse för mig på senare tid, samma sak med skor.

Tänker jag efter så är det nog de 3 senaste åren som detta har utvecklats mer och mer. Fick kommentar förra sommaren tror jag det var av Anna som sa något i stil med "Oj Emma har du klänning på dig". Ja det sker en förändring, känns som att jag mer och mer börjar inse att jag faktiskt är kvinna (haha). Och det verkar inte bli bättre eftersom jag känner mig mer feminin (?).

Sådär det är lite storyn bakom reaktionen på mina nya vantar jag köpte på HM. De har nämligen rosetter på sig och är väldigt söta tycker jag. Då fick jag faktiskt höra "Men Emma vad tjejig du börjar bli!".

Mer tjejig kanske? Men jag kommer nog fortfarande alltid vara som en kompis till pappa uttryckte det en gång "Pappa din har fått både en son och dotter i en dotters kropp". Tjej, tjejig, kvinna, mer feminin men fortfarande med mer manliga intressen? Måste säga att jag älskar mäns reaktion när mitt största intresse är motorsport. Otippat?

Här är förresten vantarna jag köpte ;) (vilka uppenbarligen är anledningen till detta långa inlägg)

Kommentarer
Postat av: Nina

Att ett par vantar kan generera så mycket text - imponerande!

2010-10-22 @ 19:46:12
URL: http://finanina.blogg.se/
Postat av: emilia

superfina vantar

2010-10-22 @ 22:58:39
Postat av: emilia

tror förövrigt att vi har samma bok visst e den kul?

2010-10-22 @ 23:26:46
Postat av: emilia

den ger alla ångest. Den som inte får ångest av den kan inte vara helt psykiskt frisk:P

2010-10-22 @ 23:29:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0