Irriterande

För andra dagen i rad fungerar inte mitt internet. Sitter just nu på mitt mobila internet igen. Känns ju jävla typiskt när jag borde roa mig med att söka artiklar på nätet. Lägligt liksom tills det att c-uppsatsskrivandet dragit igång. Har iaf felanmält det hos ÖBO få se vad de gör åt saken. Om det kommer idag eller nästa år för att fixa det. Visst att internet varit nere förut men det har varit nån timme, igår var det hela jävla dagen och det fungerar fortfarande inte.

Nu är jag inte helt dum så har testat olika nätverkssladdar och tom testat koppla in sladden i min laptop men de känner inte av att det sitter en sladd i ens. Alltså är det vägguttaget eller leverantören som är problemet. Så nu har jag felanmält så hoppas jag att det kommit tillbaka när jag varit och gymmat. Mena tänkte kontakta stadsnätet igår men de hade ingen felanmälan utan det hade deras leverantörer. Jaha vad trevligt det enda jag vet är att jag har stadsnätet i hyran men ingen aning om vilken leverantör ÖBO använder sig av.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Ja samma sak varje år. Jag tycker de räcker med att man köper till barnen så behöver de vuxna inte ge varandra. Det har ju bara blivit ett stort tvång och det är ju bara just i år jag vill att vi hoppar över det eftersom vi just nu (pengarna finns) har annat att lägga pengarna på. renoverar ju hellre i huset än lägger ned på massa klappar så att vi kan bo där någongång.

Men ibland är det så, som under en studietid tex att man inte kan helt enkelt och det är nog många som är i samma sits! Man får ta igen det sedan när man kan!

2010-11-17 @ 15:01:19
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0