Howdyhay

God morgon kanske man ska säga? Ja jag är student och min dygnsrytm är lite senare än alla andras kanske? Jag känner ingen press att dra mig ur sängen klockan 08 för att inte ha piggnat till eller få någonting gjort förrän efter 10 iaf. Så jag vaknar 09, snoozar till halv, tar mig sen upp, äter frukost och lägger upp en plan för dagen. Sen kör jag!

Bion igår var hur bra som helst, grinade t.o.m en liten skvätt. Mysigt med bio när det är kallt ute. Men dåligt att alla bussar i den här stan slutar gå före 00 så vi fick ta taxi hem. Vi var visserligen fyra stycken så blev inte så dyrt.

Idag ska få lite ordning på min artiklar, hämta tidigare fortskning på bibblan och sammanställa det. Behöver lite stuktur nu. Känns dock som att vi jobbar helt baklänges med uppsatsen men det är det bästa sättet för mig. Så ska leta kategorier i artiklar, sammanställa tidigare forskning sen träffa min handledare igen för att se hur vi ska gå vidare. Kan ju säga att det nu är en hel del skillnad mot hur jag först tänkt utforma uppsatsen men det kommer bli bra =)

Kommentarer
Postat av: Abelhege

Great Site. Useful info. I will surely check back soon.

2011-04-28 @ 07:17:30
URL: http://abelhege.blogsmile.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0