God morgon!

Sitter här och äter fruskost samt läser nyheterna. Jag tycker det är en bra vana och så hänger man ju faktiskt med på vad som händer i världen. Mena hur skulle det se ut om man inte kunde ett dugg?

Det som mest fångade min uppmärksamhet är väl detta tjaffset om att Mona Sahlin avgått. Det är inte konstigt, folk har ju redan dömt ut henne, att hon inte klarar uppgiften. Det är inte lätt att kämpa emot det. Okej nu är jag c-uppsats skadad redan så jag blir lite irriterad. När en kvinna väl får en stark position så är det fan ingen som tror på henne iaf. Jag måste ju erkänna att jag själv inte så henne som en lika stark stadsminister som Reinfeldt. Men varför tänker vi såhär? Känns så jädra svennebananigt. Mena tom Finland har en kvinnlig president liksom men i Sverige vill vi inte ha kvinnor som högsta huvud. Jaja nog in det..  Jag tycker iaf synd om Mona, jag tycker ändå hon gjort sitt bästa, och allt kan inte skyllas på henne. Få se vilken ny karismatisk ledare de väljer.

Sen till det värsta kanske. Zlatan vann guldbollen, men vaffan liksom?! Det är väl inte konstigt att han får den när det typ bara är hans som spelar när svenska landslaget spelar. Mena det är Zlatan och ett gäng annonyma grabbar som hela tiden får stå i hans skugga. Det är alltid Zlatan hit, Zlatan dit. Gör Zlatan någonsin fel, gör Zlatan någonsin en dålig match? Uppenbarligen inte (?). Jag tycker inte han är bra jämt men det tycker experterna. De har redan bestämt sig för att älska Zlatan. Nu vill jag påpeka att jag inte hatar Zlatan men ogillar att det är hans som får all uppmärksamhet när vi har fler duktiga spelare.

Nu kanske jag ska ta tag i mitt liv. Hoppas att mitt "riktiga" internet börjar fungera. Annars får jag sitta på det mobila och söka artiklar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0