Vann rätt låt?

Ja rätt låt vann i melodifestivalen igår. Jag vill nästan påpeka att det är första gången den låt jag verkligen håller på har vunnit. Melodifestivalen har alltid slutat med besvikelse då ett annat bidrag alltid har vunnit. Men den här gången så kan jag fira på riktigt! Dock har detta års melodifestival inte varit lika bra som föregående år men kan dock inte låta bli att känna en viss tomhet nu när det är över.

Kvällen igår i övrigt var jätte mysig. Vi blev hur många som helst kändes det som. Först var det jag, Emelie, Evelina och Joel som käkade tacos. Gud sååå gott det var, finns det något godare än tacos? Joel hade också gjort en jättegod egen tobleroneglass, snacka om att han kommer behöver bjuda på den ofta! Sen kom Malin och Simon, Katarina med pojkvän och kompis och så kom Joels bästa kompis Oliver också. Så det var fullt hus.

Måste säga att även fast igår troligtvis nästan blev lika mycket kalorier som jag ätit på hela veckan i övrigt så var det värt det. Eller okej så mycket åt jag inte för tacos är inte onyttigt då jag inte tog någon ost och ytterst lite gräddfil, glassen behöver vi inte ens nämna för där var grädde, toblerone, blockchoklad och massa annat, sen åt jag lösgodis också men inte så mycket, var inte sugen helt enkelt. Och under hela kvällen drack jag bara vatten och en liten cola zero när alla andra drack vin, cider, grogg och öl you name it. SÅ med andra ord tycker jag att jag gjorde bra ifrån mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0