Orolig som satan

Jag hatar att leva i ovissheten. Speciellt när det gäller ens kompis. Han skrev "Goodbye all" på diverse olika internet sidor i lördags och ingen har hört eller sett något av honom sen dess. Vi har försökt skicka sms utan svar. Vad gör man när personen i fråga inte ens bor i Sverige, man har ingen kontakt med hans föräldrar och framförallt man vet ingenting. Han har varit deprimerad förr och försökt och gjort dumma saker men på senaste tiden har han varit allt annat än nedstämd och deprimerad. Så detta kom som ett slag under bältet, out of the blue, som en blixt från klar himmel. Vad ska man göra?

Har sovit skit inatt pga det här, jag grubbla, tänker, funderar och kan inte riktigt fokusera. Jag har ont i magen av oro och jag kan inget mer göra än att vänta och se vad som händer. Hoppas att han dyker upp förr eller senare.

Ska på föreläsning om ett tag men det är fråga hur länge jag pallar att sitta kvar där. Jag ska försöka men kan inget lova just nu.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Ja det är många som blir förvånad när folk gör dumheter när de börjar må bättre igen men det är tyvärr då man ska se upp, när de är på väg tillbaka. När de är som mest deppade har de inte ork att göra något, den kommer när de börjar må bättre igen.

Hoppas ni får tag på personen!

2010-03-23 @ 12:59:41
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0