Hallå

Är det bara jag eller går den här dagen otroligt långsamt? Jag har suttit och läst och läst och klockan är bara 17. Tog mig ut en sväng men som sagt det snöar och snöar. Kommer det någonsin att sluta? Kunde det bara vara uppehåll lite längre skulle jag faktiskt hinna ut innan jag får skotta sig fram igen.

Blev ingen fika med Emilia och Sandra. Sandra kände sig trött och orkade inte efter jobbet. Blir så ibland men få se om det blir nån annan dag innan jag åker hem igen. Vet inte om jag åker på fredag eller lördag än men det löser sig. Vet inte ens hur vädret kommer vara och om jag vågar lita på att tågen inte är inställda. Det känns lite osäkert och då är alternativet buss i 4 timmar igen och då går bussen bara från Uppsala klocka 08 på morron.

För övrigt börjar jag få lite smått ångest angående tandläkarbesöket på fredag. Förstår inte att man ska vara så fjantig men tycker verkligen inte om att gå dit. Det har blivit bättre med åren men det är fortfarande samma hjärtklappning när man kliver in och det håller i sig tills jag går därifrån. Det positiva med denna gång är att det är min tandläkare jag ska till och inte min tandhygenist. Hon vill typ ta död på mig varje gång så det är en lättnad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0