Det gick ju bra

Gick hur bra som helst hos tandläkarn. Tror det finns en anledning att jag fick byta till den här tanten. Tycker hos är jätte bra, försiktig och säger vad hon gör så att jag kan förbereda mig på det värsta. Men det känns inte så tokigt att ligga där. Förstår inte att man ska vara så töntig innan! Aja det är väl som det är.

Hade inga hål, tack för den! Så slipper jag åka tillbaka haha. Fick också beröm att jag skött om tänderna riktigt bra sen sist. Tom så bra att hon inte tycker att jag ska använda munskölj med extra flour som jag gjort ett tag nu utan byta till ett "vanligt". Hon tycker även att jag ska kämpa på med tandtråden även fast jag tycker det är äckligt så jag ska väl försöka att ta mig i kragen lite till då och köra tandtråd oftare också. På tal om visdomstanden så har den inte vuxit ut tillräckligt för att kunna göra något åt den så får vänta ett tag till.

Så see you next year folktandvården...

Nu måste jag packa ihop mina grejer, åker tillbaka till Örebro i eftermiddag.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det hade inte min heller gjort men det går ändå att ta bort dem! Tanläkaren får göra lite mer som en operation, tyckte det var den sämsta ursäkt jag hört på länge! Man ska ju inte bahöva gå omkring med det i ett år till när man redan har besvär..

2010-03-05 @ 13:34:01
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0