Asså seriöst

Ursäkta mig men jag betalar inte massa pengar för att gå på bio för att ha ett par grovhånglandes bredvid. Ja jag må låta som en bitterfitta här men det är ju sant. Varför går ni på bio? Ta in på ett hotell istället så slipper folk se och höra erat smackande. Lovar att de satt en kvart före filmen började och verkligen grovhånglade och typ tog på varandra! Övervägde starkt att kasta popcorn på dem men man ska ju inte slösa. Ska det slösas ska det verkligen vara värt det. Under filmen lyckades jag iaf ignorera dem men när lamporna tändes satt de åter igen och höll på. Som Emilia sa "yay vi får porrfilm på köpet". Dock är det inget yay för något vi vill se i en biograf. Okej nu har jag fått skriva av mig iaf.

Filmen i övrigt var jätte bra tycker jag. 3D är fett coolt alltså. Var flera gånger jag reagerade och ryckte till för jag trodde jag skulle få något i huve. Då är det bra! Man blir ju rädd hahaha. Aja nu ska jag sova iaf så få se vad som händer imorron. Mamma och jag ska nog ner till Uppsalahem iaf och kolla på deras tapeter. Få se om de har något kul.


Kommentarer
Postat av: Ana - vinn mineralögonskuggor

Hejsan! :)



Ta chansen och vinn valfria mineralögonskuggor från e.l.f cosmetics. Jag drar en vinnare 6 april.

Inlägget hittar du här: http://anaaana.blogg.se/2010/march/tavling-elf-cosmetics.html#comment



(Om du inte är intresserad ber jag om ursäkt och du kan ta bort kommentaren, om du vill)



Kram Ana

2010-04-01 @ 01:39:21
URL: http://anaaana.blogg.se/
Postat av: Jonna

jag håller med dig! visst är det mysigt att gå på bio med den man tycker om, men att sitta och hångla, WTF liksom? det räcker ju att hålla handen. ^^,



och 3D är coolt, var på det i söndags. :D

2010-04-01 @ 02:01:07
URL: http://septemberjonna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0