Suck...

Nu har jag legat och degat nån timme sen jag kom hem efter att ha skrivit tentan. Jag har kollat på F1 repris på tv, läst ut New Moon och påbörjat Eclipe, pratat skit med Emelie ett tag och med Janne. Kan inte rå för att jag känner mig upprörd över tentan samtidigt som jag inte riktgt vet vad jag nu ska göra med min fria tid tills på tisdag då nästa föreläsning är.

Hur gick tentan då kanske ni undrar. Ja jag har ingen aning. Den kan ha gått hur som helst. Både jag och Lina hade reagerat på samma sätt när vi fick den dvs IG jaha då kan vi gå hem. Men båda satt kvar och gjorde det bästa vi kunde av situationen och det vill jag påstå att jag gjort. Det var 4 frågor, 6 poäng på varje och man skulle skriva 2-3 A4 sidor på varje. Jag lämnade in 8 så jag fick ihop något men ingen aning om det är rätt eller inte.

Varför det var så efter att jag förberett mig? Ja kan kanske vara att vi bytt lärare och inte hade nån aning om vem som skulle skriva den, hur läraren tänkte osv. Men framför allt trodde vi iaf att det som var den stora delen i litteraturen när vi skrev den första gången var det som fokus skulle ligga på men icke. Den som gjort tentan var indien mannen som bara hade den lilla delen i helheten. Hela tentan var byggd på hans område inte resten och det var inte de 6 frågor som han sa man skulle kunna från början.

Så jag tentan kan ha gått hur som helst... Jag hoppas han är snäll i rättningen då jag behöver 12 poäng för G. Aja det är som det är. Lika bra att släppa tills resultatet kommer. Kan dock inte undgå att känna mig besviken på mig själv, men samtidigt som Lina sa, det är inte vårt fel. Får vi U ska vi överklaga så det står härliga till.

Förresten så va det såhär mörkt när jag gick hemifrån imorse...


Kommentarer
Postat av: Isabel

Det är j ualltid skitjobbigt när man skriver första gången för en lärare. MAn har ju itne en aning om vad de tycker är viktigast, hur de lägger upp sina prov osv! Hoppas du klarar dig!

2010-01-23 @ 14:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0