Visdomständer = satans påfund

Varför har inte evolutionen tagit bort våra visdomständer än? Mena när använder vi dom? De ÄR bara problemtänder, speciellt för mig iaf som inte skulle ha fått några för att den inte fanns plats i min käke. Vad hände jo Emma fick en i underkäket först som resulterade i att jag fick en satans inflammation som fick gå ganska långt innan jag vågade ta mig till tandläkaren. Ja jag kunde inte ens svälja eller stänga munnen. Den fick jag åka till farbror käkkirurgen och ta ut. Vad händer sen då? Jo jäveln på andra sidan i underkäken börjar också växa fram men den hann jag faktiskt ta bort innan det hände något. Asså fyfan vad kalas man blir av lugnande på sjukhuset! Minns ingenting av när de tog ut tänderna vilket är bra, båda gångerna fick farmor komma och hämta hem mig.

Efter detta tog de verkligen en skann av hela skallen för att försäkra sig om att det inte skulle ploppa upp några visdomständer i överkäken också och de sa att de inte kunde se något så du lär inte få några. Yeah right!

Vad hände Emma straxt efter nyår? Jo en visdomstandshelvete håller på att växa ut. Det är den som skapat spänningshuvudvärken jag haft. Ipren hjälper knappt på det så man blir bara av med det värsta med inte allt. Idag när jag vaknade lever den jäveln rövare också. Har fått en liten inflammation i tandköttet runt där visdomstanden håller på växa ut. Mysigt! Plus att körteln som sitter under hakan uppenbarligen reagerat på detta då den är lite svullen och öm.

Satan vad mysigt att börja min lediga vecka med detta. Inte vad jag hade planerat. Så dagen kommer bestå av att knapra ipren, gnida i munnen tills det blöder med tandtråd och borste samt skölja som fan med flour och listerine! Wish me luck ;)

Kommentarer
Postat av: Isabel

Visst är det underbatr ;-)



Jag har två kvar men två är borta, det gör dessutom djävulskt ont att ta bort dem!

2010-02-10 @ 13:31:58
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Isabel

Aha, jag förstår. Första gången knaprade jag Citodon så det stod härliga till.

När jag tog min andra var jag gravid så jag vågade knappt ta PAnodil, värken framkallade ett migränanfall som höll i sig i 2 dygn...Mindre skoj men det två jag har kvar går det bra med peppar peppar

2010-02-10 @ 15:04:20
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0