Torsdag redan

Det är sjukt hur fort dagarna och veckorna går just nu. Tycker att de går lite långsammare nu när jag är ledig men det går fortfarande väldigt fort.

Dagen till ära måste jag säga att jag inte har lika mycket huvudvärk och den lilla inflammationen jag hade börjar försvinna den med. Vilket är skönt, vill inte tvingas söka upp tandläkare i helgen.

Gårdagen som jag inte hann eller orkade blogga om var trevlig. Kom hem runt halv 1. Var hos Emelie och käkade tårta som sagt eftersom Evelina fyllt år. Sen kollade vi på film (På smällen) och åt lite chips och dipp. Ja jag fick inte så mycket då Evelina är väldigt förtjust i lökdippen haha. Men det var väl lika bra eftersom jag i efterhand insåg att jag inte ätit någon middag.

Idag har jag tänkt att ta mig en sightseen till andra sidan Örebro och Euro stop. Varför kanske man kan undra. Jo jag har varit nyfiken på ICA Maxi som ligger där länge och det är en anledning att komma ut och göra något istället för att sitta framför datorn eller tvn hela dagen. Det låter väl roligt? hehe Finns ett systembolag där ute också så kan jag fixa inför imorron på en gång.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Jag fattar inte heller att det redan är torsdag! Snart är det måndag igen och skoltime!



Usch, nu precis skvätte katterna ut en mass sand i halva huset, lär ju gå och ta hand om det nu innan Alva kommer hem.

2010-02-11 @ 12:00:56
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0