Idioter!

Igår hade korridoren vägg-i-vägg fest. Och det var inte lite fest heller det dallrade i våra väggar och det kändes som att man var med på festen när man satt i vårat allrum som är längst bort. Gissa om det lät i mitt rum då som verkligen är vägg-i-vägg med den korridoren. Reglerna säger att det ska vara tyst efter 22:30 men okej det var lördag så jag och Janne tänkte att vi skulle ge dem till 01 annars ringer vi jouren. Mena oftast så slutar korridorsfester när folk drar sig därifrån vid 00-01 men icke. Inte denna fest och jag lovar de hade värsta stereoanläggningen nånstanns för sånt där ljud kan inte en ensam person i en korridor framkalla.

Så jag spenderade min kväll och halva natten med Janne känns det som, vi kollade på OS i brist på annat med allt dunkande i bakgrunden. När klockan var 01 ringde vi iaf jouren eftersom musiken då gick över från RnB och Hiphop till Techno. Inte okej! Jouren skulle ringa upp om ca 30 min men 1,5 timme senare fick vi ringa igen. Nån gång efter 03 blev det iaf tyst, dödstyst och jag däckade av utmattning. Så så kul var min lördagskväll.

Det är helt otroligt att man först aldrig ringt någon jour, jag är faktiskt inte den som blir störd så lätt och brukar kunna sova med ljud. Då tybblelokalen är på min sida av huset och de har fest där ibland. Men nu har det blivit jouren 2 lördagar i rad! Hoppas grannarna fattar nu då. Vi har iaf kommit överrens i våran korridor att vi inte kommer vara snälla mot dem eftersom de inte respekterar oss. Så jag tror det kommer bli att ringa jouren flera gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0