Då är denna söndag snart slut

Trodde faktiskt att jag skulle få sitta på min bakdel idag och inte göra ett dugg. Men vilken tur jag hade att Emelie bestämde sig för att flytta ner till Örebro. Så jag tvättade vid lunch samtidigt som jag började hjälpa henne och hennes familj att packa upp alla grejer. Sen var det möbleringsdags och det var inte det lättaste. Tybblerum är inte gjorde för att man ska ha sina egna möbler helt enkelt. Men till slut fick vi in allt iaf, sen är det ett annat problem att få allt att funka. Blev nån sväng ner i förråden och upp igen. Vi var till ÖoB där Emelie shoppade städsaker och jag passade på att köpa nytt tvättmedel och sköljmedel. Det är underbart att en 1,8 kilos förpackning tvättmedel räcker hur länge som helst för mig. Sen blev det mat på Ciao Ciao, kebabtallrik och det enda jag ätit idag förutom 2 äpplen. Med det så tycker jag inte att det gjorde allt för mycket med tanke på att jag sprungit en hel del upp för trappor och konkat grejer. Var också gulligt att Emelies familj bjöd mig för att jag hjälpte till, hade jag inte alls tänkt eftersom jag erbjöd mig frivilligt.

Dagen avslutades vid 18 då jag började få ont i magen, jädra mensvärk, men då var det inte mycket kvar att göra innan de skulle dra tillbaka till Uppsala. Kom precis ur en varm härlig dusch. Underbart var det och blev både ansiktsmask och hårinpackning. Det behövs ibland, så nu är jag ren och fin haha.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Att flytta är verkligen gratis motion! Inte behövs det något gym då inte ;-)



Jag brukar tänka på hur låg matkostnad man måste ha när man är ensam, jag har ju aldrig levt helt själv men här går ju nästan alltid ett helt paket kycklingfilé åt när vi ska göra gryta tex. till middag och tvättmedel, ja det förbrukas flitigt här!

2010-02-07 @ 21:18:05
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0