Nu har det gått en månad

Satt precis och funderade över det där med Cambridgekuren och insåg att det är snart är 1 månad sen jag slutade och var helt klar med upptrappningen. Då känns det väl lite aktuellt att köra en uppdatering om vad som hänt sedan dess. Ställde mig på vågen imorse för att se hur det såg ut, har inte stått på vågen direkt sen jag slutade och efter hur jag levt vad jag ganska nyfiken. Med tanke på att jag varit på Thanksgiving middag, festat 3 gånger riktigt ordentligt, jag har syndat med bakispizza vid ett tillfälle samt att jag förra helgen åt kebabtallrik plus att det var julmiddag på fredan och rester på lördagen, juste vi var på Lucia movienight också och det var inte direkt sallad vi åt under den tiden och vi har faktiskt haft en moffarkväll med film.

Ska också tillägga att jag inte kunnat sätta min fot i gymmet på nästan 4 veckor nu också pga mitt knä som för övrigt nu börjar bli bättre, hade lite ont igår efter en heldag på Marieberg men inge ont idag tack och lov.

Så hur ser det då ut med vikten? Om sanningen ska fram har jag inte gått upp ett hekto, inte ens ett gram jag har gått ner litegrann. Så jag var riktigt förvånad. Men jag har varit väldigt strikt med vad jag stoppar i mig i veckorna. Saker är lite den att jag faktiskt får ont i magen när jag äter kolhydrater så jag har undvikit dem eftersom det inte alls är värt det egentligen. Så ser ut som att det kommer vara fortsatt kolhydratsfattigt i min kost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0