Mer vuxenpoäng till mig

Senaste månaden tycker jag, nej jag anser att jag samlar vuxenpoäng på ganska lätta saker som att baka och laga mat. Jag har verkligen inte varit den som gjort massa avancerade saker varken till matlagning eller baka dessutom. Eller har jag bakat så är det till någon annan och inte mig själv. Men på senare tid (efter dieten) har jag faktiskt lagt ner mer tid på mat eftersom jag vet att maten är bättre om man skippar "snabb maten" då menar jag att man köper det mesta färdigt. Men där är massor och åter massor av tillsatser. Jag har iaf börjat utforska nya maträtter och det har blivit bra. Idag sattes jag på "prov" då jag skulle laga mat till de mest kräsna i Sverige typ, dvs mamma och Osama. Testade mig på en kyckling thai-currygryta men bananer i, till det ris för dem och broccoli till mig. Säger bara, satan vad det var gott!! Tom mamma och Osama gilla det och det borde ses som något positivt. Osama har beställt samma sak till imorgon när han får besök.

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det är ju framförallt mycket roligare att laga mat från grunden med bra råvaror. Använder man bra råvaror utan tillsatser krävs ju mycket mindre för att få fram en bra smak.

Sedan vi fick barn har vi helt och hållet skippat halvfabrikat. Här kommer det inte in några mamma scans köttbullar med pulvermos särskilt ofta. Jo nu ahr vi pulvermos men det är för att jag är sugen på det ibland men Alva tycker inte ens om det eftersom hon är van att äta hemlagad mos.

2010-12-28 @ 20:09:57
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0