Irriterad som tusan

Min blogg och jag kan klaga hur mycket jag vill. Så det så! :P

Tror det var länge sen jag var så här irriterad som jag är nu. Det på de kineser som numera bor i våran korridor. De liksom förökar sig skitsnabbt och det är inget vi kan göra åt det. Nu råkar det vara så att de utan förvarning bestämt sig för att bjuda in halva kina på middag också. Skämtar inte hela köket är fullt av kineser. I vilket fall som helst har de lagat mat i flera timmar till hur många som helst. Alltså ska man bjuda in massa folk vid middagstid om man bor i en korridor med 8 andra så måste man förvarna om man ska ha storkok för minst 20-30 pers under den tid då normala svennebananer lagar middag. Speciellt på en söndag också då man brukar laga mat som blir matlådor också. Men här sitter jag snällt och väntar. Eller nej jag är inte snäll längre, jag var ut och frågade hur länge de skulle laga mat och fick till svar iaf 30 minuter till. Det var för en kvart sen. Jag håller på att dö av hunger. Och ja jag är grinig just nu. Varför ska ALLTID jag få vänta? Antagligen för att jag är för snäll och tänker det är kösystem i Sverige. Men även vi blir irriterade när antalet minuter i kö växer sig tvåsiffriga och speciellt tresiffriga.

Roliga är att hur irriterad jag än är så hjälper det inte. Hur sur jag är känner mig så kan jag inte gå ut och skälla ut dem eftersom de var i köket först. Det skulle inte heller hjälpa att skälla ut dem. Det skulle bara leda till dålig stämning och med 20 till kineser som kollar på en känner man sig inte så kaxig kanske? Jag är troligtvis extra grinig just nu eftersom jag är jättehungrig verkligen. Jag gillar inte att behöva vänta när jag är hungrig. Jag börjar laga mat när jag börjar bli hungrig och inte när jag är det för det blir inge bra.

Nej flyttar de inte på sig snart så kommer jag sätta mig på golvet i köket och grina för att visa att jag tycker jag väntat tillräckligt länge. Hur gulliga och trevliga de än må vara. Det här går inte mycket längre. Imorgon blir det nog jag (för övrigt korridorens egen Hitler) som får ta tag i lappen om ett korridorsmöte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0