Dagens goda gärning

Jag anser iaf att det är dagens goda gärning eftersom det hände tidigt imorse. Jag hittade nämligen någons "handväska" på marken utanför Frimis. I vanliga fall brukar jag inte rota men jag tänkte att hade jag tur kunde hon ha glömt sin mobil eller något i den. På så sätt kan man ringa den kompis som ringt eller smsat senast då vi tjejer ofta festar tillsammans med någon och inte helt själva. Så jag ringde och en tjej svarade. Turligt nog hade de inte kommit så långt så jag kunde direkt lämna tillbaka den och tjejen blev jätteglad, typ kastade sig över mig och kramade mig. Så det var det.

Sen kanske jag ska tacka Andreas för kvällens goda gärning igår. Johnossi var ju på scen på Frimis och folk var som galna, man kastades fram och tillbaka. Det slutade med att jag från typ mitt i, längst bak, hamnade längst fram. Där hittade jag Andreas och ja ha hjälpte till att hålla emot så att jag inte blev mosat mot staketet precis framför scen. Måste ha varit skitjobbigt för honom men det var snällt gjort! Trots detta har jag blåmärken på ena höften och armen och är öm fram på bröstkorgen. Men det var kul!

Jag som för övrigt inte hade tänkt gå ut igår. Då jag inte hade nån biljett och fick stå i en annan kö än de andra terroriserade jag en australiensisk utbytesstudent. Hon var verkligen skittrevlig och rolig. Tur det annars hade jag säkerligen dött av att stå i kö ca 1 timme.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0