Visdomständer = problemtänder

Har fått problem med ena visdomstanden i överkäken nu. Tror det var ca 3 år sen sist jag hade ont såhär. Då gick jag nästan en vecka och inbillade mig att det skulle bli bra om jag lät det vara. Åt ipren mot smärtan men fick till slut tvinga mig till tandläkaren när tungan hade svullnat så jag hade svårt att stänga munnen och svälja. Det slutade med att de fick spola ur massa var i mitt tandkött och jag fick äta penicillin i 10 dagar.

Nu tror jag det är tredje dagen med värk och det gör ont när jag tuggar och sväljer. Kanske är dags att gå till tandläkaren imorgon bara för att. Om det inte är nå inflammation av något slag måste jag be dem att fila lite på visdomstanden som ploppat upp för den är väldigt vass så varje gång jag ler eller tuggar skaver den mot insidan av tandköttet eftersom man har mycket senor och muskler där.

Så här kan jag inte ha det iaf. Men jag och Emilia räknade ut att om jag får tid imorron eller på måndag så hinner jag med en Penicillinkur innan vi åker till Cypern. Dock lär jag bli sjuk därnere isåfall eftersom immunförsvaret kommer vara i obalans i några dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0