Mår inte bra just nu

Fysiskt alltså, psykiskt har det aldrig känts bättre. Egentligen tänkt vilken skillnad det gör när någon kontinueligt kallar en snygging istället för typ fetto? (inte för att något gjort det men ni förstår säkert vad jag menar). Det kanske är oviktigt vem personen i fråga är, haha för det är lite roligt men det betyder mycket! Och nej det är ingen förälder eller äldre släkting, man kan ju tro det när det kommer till min släkt men vi är inte släkt. Nog om det!

Okej, till min fysiska svacka. Det började i fredags när jag fick ont i halsen. Idag har jag ont i halsen, ont i huve, är småsnorig, nyser massor och jag är trött och allmänt orkeslös. Så typ förkylning light NU!! WHY?!?! Jag har haft hela sommaren på mig men nu med mindre än 1 vecka kvar till Cypern så blir jag "sjuk", med 2 veckor kvar får jag världens tandvärk. WHY?!?!

Nej jag tänker inte låta det här förstöra för mig. Jag ska tänka positivt, jag kommer bli frisk innan vi åker, jag är aldrig "sjuk" speciellt länge så varför skulle jag vara det nu. Så peppa peppa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0