14 timmar

Om 14 timmar ska vi vara på Arlanda, om 15,5 timmar så lyfter planet förhoppningsvis utan problem och ca 20 timmar är vi på Cypern och Ayia Napa. Bara lite onödig fakta sådär, mena vem räknar egentligen? =P

Poängen är att jag inte har packat ett dugg, jag har inte ens ställt fram resväskan. Vad händer med mig som i stort sätt var klar förra veckan? Okej då packade jag visserligen till Örebro så det räknas väl inte. Till saken hör i vilket fall som helst att jag inte gjort ett dugg på 2 dagar, jag har legat och kurerat min förkylning. Fick sms av Anna för ett tag sen där hon sa att hon packat klart, bra att vissa är ute i tid.

I ärlighetens namn börjar jag känna mig lite stressad. Det gör jag alltid när jag ska iväg någonstanns och timmarna minskar. Har alltid gott om tid iaf. I värsta fall får jag väl åka oduschat och med håret åt alla håll imorgon. Men samtidigt, jag tvättar nu, det är kanske klart om ca 1 timme så kan jag packa allt för det tar inte så lång tid att slänga ner sakerna i väskan. Då är klockan typ 17. Lär ju inte sova så mycket iallafall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0