Sammanfattning av min vecka

Veckan började med genomgång av seminarieuppgifter för att sedan övergå i seminarium. Där man kände att man kunde lite mer än man trodde inför tentan. Tisdagskvällen bestod alltså av nervositet över hur tentan skulle vara uppbygg.

Onsdag och utdelning av tentan på eftermiddan. Tror aldrig att tiden gått så långsamt som den gjorde då. Men när man fick tentan i handen kände man iaf att den var genomförbar dock en aning krånglig. Så hemåt för att leta reda på fakta på en gång. Hade bara nån timme på mig till detta så jag skulle vara hundvakt.

Torsdag upp tidigt på morron för att sätta igång med fråga 1 på hemtentan. Detta tog några timmar men sen var den iaf hyfsat klar. Den behöver dock ses över innan den lämnas in.

Fredag bestod av shopping i Marieberg först. Sen blev det att färga hår för hela slanten. Tacos blev det till middag för att sedan stressa iväg till SF för att se Flickan som lekte med elden.

Lördag vaknade jag tidigt och istället för att göra ingenting i några timmar fortsatte jag med tentan. En tredjedel av fråga 2 blev avklarad på ca 1,5 timme. Sen blev det lite dötid innan jag stack till Nina för att fixa mig inför kvällen. Tiden gick jävla snabbt och det blev stressigt på slutet. Hann knappt dricka något så fick typ halsa vin i taxin på väg ner på stan. It´s så 09 var kanon! Har nog inte haft så roltigt på länge och träffade massa trevligt folk som man inte träffar allt för ofta. Är det inte coolt att man springer på så mycket folk på ett sånt stort ställe?

Idag var min bakisdag och jag har njutit av det till fullo. Jag har mått kanon dessutom så jag ska inte klaga. Blev inge plugg idag, men det gör inget för det känns väldigt lugnt. Jag har gott om tid så det kommer inte vara några problem alls. Blev en massa prata i telefon också, först pappa i typ 1 timme, sen min syster också i typ 1 timme och så ringde mamma och vi pratade ett bra tag. Kvällen avslutades hos Nina framför Top Models, Ensam mamma söker och Hitch med glass och jordgubbar.

Nu ska jag hoppa i säng så jag är redo att fortsätta med tentan imorron. God natt!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Du var så söt i lördags! ;)

2009-09-28 @ 16:55:43
URL: http://metrobloggen.se/orebrostudent

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0