Gulligt

Vaknade imorse av ett sms från min hur ska jag säga "andra" pappa Thomas fd. styvpappa. Ja det är lite krångligt det där. Men ska försöka köra det lite kort. Mamma och pappa gjorde slut lite innan jag skulle fylla 2 år. I samma veva träffade hon Thomas och de gifte sig samma sommar. För ca 3 år sedan skiljde sig mamma och Thomas iaf efter ca 17 år som gifta. Eftersom jag bott hos mamma hela mitt liv har han varit en stor del av det. Mamma har nu Osama, så känns det lite konstigt att kalla Thomas min styvpappa, alltså min andra pappa. Osama kommer av olika anledningar aldrig att kallas styvpappa och jag tror inte att någon räknar med det heller.

Tror ni hänger med nu va?

Iaf så har han alltid sagt att han har tre barn, jag, min syster och min bror. Smset jag fick imorse handlade om en tatuering som han gjort igår. Han har tatuerat in tre stycken hjärtan på armen med första bokstaven i våra namn. Tyckte det var jätte gulligt! Ska man tatuera in någons namn så ska det vara på ens barn för de kommer alltid vara ens barn.

Roliga är att hjärtana är gjorda på frihand och då blir inte den ena den andra lik. Med andra ord symboliserar det tre olika individer som betyder mycket. Smart! Mena hur tråkigt hade det inte varit om alla var efter en mall?

Såhär ser den iaf ut:


Kommentarer
Postat av: Sandra

nej det visste jag inte att hon skulle göra,kanske jag äntligen kan börja gilla henne hehe!

2009-11-19 @ 17:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0