Det kommer närmare

Läste denna artikel för en liten stund sen Aftonbladet.se Har börjar läsa en hel del för att hålla koll.

I korta drag så är det nu en man i Örebro län som avlidit i svininfluensan. Visserligen var han en av dem klassade som riskgrupp. Det är kanske inte det jag tänker på just nu utan mer den fakta om att smittan kryper närmare. Nu är den här i Örebro! I närheten där jag är. Alltså blir man lite mer osäker.

Jag som inte vet huruvida jag vill vaccinera mig heller. Det av anledningen till vad som är i vaccinet, att man blir sjuk efter vaccinering och att viruset kan har muterat sig vilket gör vaccinet oanvändbart och onödigt.

Med andra ord jag är fortfarande väldigt kluven till vad jag vill göra men dagen då jag måste bestämma mig närmar sig fort. Jag vet inte vad jag ska göra.

Jag och Lina har dessutom redan reflekterat över om det var svininfluensan vi hade redan i början av terminen. Jag var då sjuk i några dagar på ett konstigt sätt i mitt tycke dvs trött och hänging under dagen på tisdan, feber på kvällen och natten som var borta dan efter men det som återstod i några dagar var trötthet, hosta och en förkylning.


Kommentarer
Postat av: Isabel

JAg tog sprutan idag, har ont i armen men mår annars bra. Jag hade ca 30 sek på mig att bestämma mig, annars hade sprutan gått till någon annan.

2009-11-03 @ 18:54:39
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0