Vad är oddsen??

För att en dator ska krasha bara sådär?? Rättare sagt min dator och den här gången är det inte mitt fel!

Igår när jag höll på stänga av den för att jag skulle sova så ramlade nått jävla skrot ner på strömbrytaren som jag har på golvet (skarvsladd) och datorn stängdes av. Tänkte inte mer på det och gick och la mig.

Nu på morron när jag skulle sätta på den så går det inte. Står något i form av att datorn stängdes av på felaktigt sätt prgram eller maskinvara kan ha ändrats. Försök starta om med inställningar som senaste fungerade.

Så stod den i 20 min. Och jag får smått panik, kastar mig in i duschen. Snacka om att jag aldrig duschat så fort i mitt liv!

Sen får jag försöka inse att det är kört. Fortfarande panik och hjärtklappning. Faan jag har hela mitt liv på datorn, dokument, musik, filmer, bilder you name it..

Varför jag??
Aja är väl bara att försöka leta reda på någon datanörd som kanske kan rädda mitt liv.

Så jag fick tyvärr ringa och väcka Nina (stackas) för att få hjälp med telefon nummer till dataaffären på kampus och alina där jag köpte datorn. Klart de öppnar 10 också när jag måste åka!!

Just nu sitter jag för övrigt på min skit laptop som troligtvis kommer krasha snart de med men.. he´s hanging in there!!

Aja nu måste jag packa det sista, röja lite och så ta bussen till tåget!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Vi förlorade allt på datorn tidiagre, lite kunde vi få tillbaka via ett program som atr tillbaka raderade filer efter en krasch men nu tar vi det säkra före det osäkra och förvarar både på datorn och en extern hårddisk!



Mitt tips alltså, köp en extern hårddisk!

2009-05-20 @ 15:38:11
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0