Tjohoooo

Jag är uppe, jag är inte helt levande men det tar sin tid som sagt. Ska iväg och shoppa i Marieberg med Emelie och Malin om ett tag. Ska blir skit kul. Behöver massa grejer så hoppas att jag hittar det jag vill ha.

Så blir en full dag shopping.. Tjihooo!! =D


Igår var jag på Kina Muren för första gången. Riktigt mysigt! Å de hade lite mer utbud än vad Uppsala har så var lite skojigt, testade dock inte allt eftersom det såg lite läskigt.

Tillbringade också eftermiddan med att rensa ut massa kläder ur mina lådor som jag inte använder eller kommer använda mer. Blev 2 sopsäckar faktiskt. Ena ska slängas och andra ska med hem till Uppsala då mormor, mor och syster vill ha några fingrar med i var jag slänger bort.

Passade också på att sy ihop min favorit sove t-shirt som är hur gammal som helst och skön som bara den. Enda problemet var som sagt att det var hål överallt men det är fixat nu! =)
Klippte också till ett par gamla jeans och gjort shorts av dem eftersom benen var så fula på den.

Ikväll måste jag väl fortsätta med att lägga böckerna i bokhyllan i lådor eller nått och ställa ner i förrådet. Ska hyra ut rummet 2 veckor i sommar så måste tömma lite.


Kommentarer
Postat av: nina

Jo självklart! En gång i timman minst. Och hon har ju åkt bil med honom innan så jag hoppas att han har lite vana och inte blir allt för åksjuk!



Nej, det har vi inte. Nu kommer jag sitta bredvid honom i baksätet men tids nog kommer han få sin plats i bakluckan =)

2009-05-31 @ 13:15:15
URL: http://finanina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0