Sköööönt...

att sova. Var dödstrött igår och kom aldrig isäng heller.
Låg i evigheter och kollade på jackass, wildboys och så massa musik på MTV.

Har för övrigt ockuperat min systers rum nu när hon inte var hemma. Så behövde jag inte oroa mig för att bli väckt av alla rökare där ute!

Uppdate:
Har fått massa frågor om det gjorde ont att tatuera mig. Och svaret är att nej det gjorde absolut inte så ont som jag hade föreställt mig att det skulle göra. Men snacka om att jag var nervös när mallen satt på plats alla grejer var framtagna och det var bara att börja. Men återigen nej det gjorde inte ont men såklart att det kändes, är ju ändå en nål. I slutet gjorde det dock lite ont när sista ifyllningen skulle på plats eftersom huden var lagom irriterad.

Värst var nog faktiskt när man tog bort plastfoliet runt om. Man har ju det och vaselin över i 4 timmar efteråt. Vet inte riktigt varför men då var det skönt. Men när man tog bort det och tatueringen fick "syre" så sved det. Tänk dig en riktigt jävla solbräna, typ så.. Så fick jag skölja av den och smörja på Bepanthen. Sen blev det bättre. Känns lite när man rör handen eller göra något eftersom senorna rör sig osv. Men jag är jävligt nöjd och det är ingen smärta som tar död på mig. Mena man är väl kvinna och har haft mensvärk nån gång, det här är piece of cake!

Nu ska jag försöka lägga upp ett schema för dagen så jag hinner läsa lite Giddens...


Kommentarer
Postat av: Isabel

Helosansalva är super på taueringar! Har jag använt båda gångerna, den är dessutom antiseptiskt så den minskar risken för infektioner.



Söt!

2009-05-21 @ 21:18:15
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0