Eurovision semi 2

Det är dags idag igen. Andra semifinalen står på schemat. Och ikväll blir det uppsamlig hos Maria istället för Emelie. Trevligt!

Så klart har jag favoriter även denna gång och dessa är:

Irland har satt sig ordentligt i mitt huve så vill gärna ha dem vidare likaså Norge. Även fast deras sångare är mer söt än låten är bra. Sen har vi Danmark med sin egen Ronan Keating och så Klart Azerbajian då låten är kanon och det är ju Arash! Jag anser att han har med sig landets svar på Kat Deluna men det kanske jag är ensam om?

Några andra låtar som är helt okej är Grekland, Ungern och Albanien. Är också lite kluven till Slovenien som kanske hade varit ännu bättre med mer sång för sångerskan är bra.

Jag kunde inte heller låta bli att lägga in mina 2 favolåtar: Enjoy

Sinéad Mulvey & Black Daisy - Et Cetera (Ireland)


AySel & Arash - Always (Azerbaijan)


Kommentarer
Postat av: Emilia

Hur jag ska hinna;) du känner väll mig:) Jag kommer på ngt sätt. Men ne har fått ett tips av en kursare om distansmatte utbildning, på en månad snabbläsning så det ska kollas upp. Funderar på Oslo i höst, så vet inte om jag kommer att kunna läsa matte i Ua i höst heller men jag ska nog lösa det på ngt sätt :D.....





pS: Jag gillar förövrigt Norges bidrag:)

2009-05-14 @ 18:37:04
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com
Postat av: Emilia

Snittet ligger runt 16, vet inte vad det är för hp snitt, men i uppsala ligger hp snittet på 1,4 så gissar på att det är lägre i sthlm.

2009-05-14 @ 18:38:15
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0