Batman seminariet avklarat

Känns som vi hållit på med det i evigheter eftersom vi kollade på filmen och analyserade den i onsdags. Men nu är det iaf gjort.

Och precis som jag trodde så fick jag inte ut ett jota av det hela. Jag satt där och framförde det jag hade lust men angående diverse sociologers teorier som kunde appliceras på olika delar av filmen.
Det får mig för övrigt att undra om personerna som skriver story och manus har någon form av sociologiskt tänk bakom det hela eller om det är så att sociologi är när man senare studerar det utifrån olika synvinklar som man inte tänkt på från början?

För övrigt var det Batman - The dark knight vi analyserade.. Jävla bra film och i mitt tycke relativt välgjord.
Säger bara det, Jävlar om Heath Ledger inte hade fått pris för sin roll som Jokern, Brilliant säger jag bara. Oslagbart!

Vilket för övrigt också kom fram på seminariet där vi fick lära oss två nya benämningar, Clownen (Jokern) Och Bertman (Batman). Tack Glenn för detta! =)

Man kan ju säga såhär... Jag har ingen aning om ifall vi kom fram till något i slutändan men jag skulle vilja understryka att alla har olika åsikter och ingen kan säga att han eller hon har mer rätt om den andre.

Kanske ska gå och fundera över meningen med livet när jag ändå håller på?? Hungrig är jag också... Nja kör lite vaniljglass istället för det är jag sjukt sugen på!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vad ni får göra roliga saker:)

Filmen är bra, o Christian Bale är så sjukt snygg:D:D

2009-05-18 @ 17:11:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0