Torsdag = Löning

Utom för mig då förståss som är ett soc-fall. Haha skämt och sido det är ju faktiskt bara för att jag inte fått nå jobb under sommaren och jag går faktiskt iväg på saker 2 dar i veckan. Så är iaf inte helt ledig. Sån tur har man ju inte direkt. Eller det skulle inte vara så kul att vara helt ledig. Man skulle inte veta vad man skulle göra till slut. Är inte så kul att ligga och dega dag in och dag ut. Och ska till Soc på måndag för att se om jag får nå pengar, så tills dess får jag överleva på det jag har.

Å just nu sitter jag faktiskt och försöker vakna till. Det är faktiskt svårare än man tror. Antingen är man pigg när man vaknar eller så tar det ett tag. I mitt fall brukar det ta ett tag iom att jag somna vid 01. Då är det inte så kul att gå upp 06.30, eller klockan ringde då iaf gick upp 07.
Ska snart iväg på jobbcenter. Vet inte ritkigt vad jag förväntar mig av dagen. Ska väl kolla på nån film och ev. slipa lite på mitt CV och kolla lite jobb. Lär inte finnas några men men.

Sen måste jag till arbetsförmedligen igen, pallade inte att ta mig ner igår eftersom foten gjorde ont på morron. Men nu känns den tack och lov bra. Nästan helt bra men får inte börja pusha för mycket direkt så jag får ont.

Måste in på HM och köpa underkläder med. Jag förstår inte varför har jag inga vita underkläder för? Har typ allt annat men det ser inte så bra ut under en ljud klänning eller ens vita leggins när man har kjol. Hur har jag tänkte här?

Såg att jag fått mitt CSN beslut också. Men kan inte kolla det eftersom jag inte har min bank-ID på denna dator. Synd eller inte. Är ju inte så att jag har bråttom att läsa det då jag inte får pengar före september iaf! Störigt värre.

Aja frulle kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0