Sooooool

Orkade inte blogga igår. Var helt enkelt för slut för att orka sitta vid datorn ens.

Som sagt dagen bestod av 1 timme på jobbcenter. Ja jag fick gå upp 07 för 1 timmes information. Men det verkar helt okej, man får faktiskt göra precis vad man vill där. Dvs att man bestämmer själv vad man vill ha hjälp med eller lära sig mer om och det är helt fritt. Så det kommer nog bli bra iaf. Vill faktiskt lära mig mer om min branch, hur man ska gå till väga om man ska besöka företagen istället för att maila och också hur man säljer sig själv i ett CV tycker det är skit svårt.

Sen tog jag en sväng till arbetsförmedligen för att skriva in mig men tänkte att det inte skulle ta så lång tid men det gjorde det för tydligen hade deras system stannat. Så jag hann inte sitta där och vänta eftersom jag skulle vara på akademiska. Så jag får ta det i eftermidda om foten pallar eller imorron när jag ändå måste ner på stan till jobbcenter.

Så fick stressa som en dåre upp för backen till ingång 96 som ligger längst upp. Springa in och anmäla mig och sen fick jag sitta och vänta jättelänge. Drygt att sitta där när svetten rinner och pulsen är skyhög. Kanske var tur ändå. Kom in prata lite och vägde mig. Fick mitt recept och gick därifrån. Och det tog ca 5 min.

Efter det stressade jag hem för att ha 15 min på mig att byta om, packa och käka för att ta bussen ner på stan. Sen åkte jag och Emilia till Lyssnarängsbadet och träffade Emelie och Marris där. Där låg vi och stekte i några timmar. Var skit kallt i vattnet men nu är årets första dopp avklarat iaf.

När jag kom hem lite i 6 var det bara att andas ut lite innan jag var tvungen att ta mig till Gränby Centrum och Apoteket.

Idag kan jag säga att jag har ont i foten igen. Kommer den någonsin bli bra? Snart måste jag nog gå och kolla den för såhär kan jag inte ha det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0