Kjell Enhager

Nu har jag gjort allt som jag måste göra idag. Ja juste det finns inget måste för vi väljer att göra dessa saker.
Tex när vi säger att vi måste städa, nej vi måste inte men vi vill ha rent alltså vi väljer att städa för att ha rent. Samma sak med att gå till jobbet, vi måste inte vi gör det för att försörja oss själva och/eller vår familj.

Det säger iaf en av de roligast föreläsare jag lyssnat till (även fast det var inspelat). Mannen i fråga heter Kjell Enhager och jag måste säga att han är helt underbar. Fångar publiken och kommer med saker som man aldrig tänkt på samtidigt som han är som en komiker. Kan inte alla lärare ha små komiker i sig? Man skulle helt klart lära sig mycket mer.
Det är svårt att sätta fingret på varför Kjell är så bra. Han har massa teorier som alla andra föreläsare men det är något med sättet han förmedlar det på. Men här kan du iaf läsa mer om honom. -->Klicka här<--

Ja det är vad jag har sysslat med på jobbcenter idag, kollat på film. Kanske inte är så illa iaf. var på arbetsförmedlingen också och jag slipper gå på deras möten. Hallelujah!! OCh jag får söka jobb på egen hand utan att de kollar mig så det är oerhört skönt.

Nu håller jag på och tvättar i brist på annat innan jag ska träffa girlsen på stan 17:30.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Andra hand...

2009-06-25 @ 17:01:31
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0