Jag längtar...

... efter 4 saker.

1. Fotbolls vm nästa år.. Skit samma om inte Sverige går vidare. Det är fotboll när den är som bäst iaf och jag hejar ju på Spanien. Ser deras match mot Nya Zeeland nu på tv 5-0 varav 3 mål gjorda av Torres.. I will say no more! Det kommer blir GREAT!

2. Harry Potter och halvblodsprisen på bio om 3 veckor. Har precis läst boken och längtar, längtar. Helt klart att jag ska gå på premiären. Sanna mina ord. Det kommer blir sjukt bra. Älskar boken!

3. Green Day i Globen i oktober. Jag har blivit frälst genom att lyssna på deras senaste album. Kan helt enkelt inte bärga mig att få se dem liv. Har ju varit ett fan sen jag vet inte hur länge, nån gång i mitten av 90-talet iaf. (Guf vad gammal jag lät nu, är som att tänka tillbaka på typ Spice girls och Backstreet boys!)

4. Twilight - New moon premiären i vinter. Är helt sold på första filmen. Det är nått med vampyrer som farscinerar mig. Som filmen Queen of the damned. Ska läsa bäckerna i sommar så kanske kommer vara ännu mer fast efter sommaren. Kommer knappast ha tid att läsa skönlitteratur när man kommer tillbaka till universitetet.

Nej nu ska jag se Mumien - Drakkejsarens grav med min bror!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej, hittade din blogg på GD forumet, och jag kan inte annat än hålla med. Längtar som F-N ill oktober =)

2009-06-15 @ 13:05:54
URL: http://emmamariia.webblogg.se/
Postat av: Emma

Hej igen, längtar efter New Moon mé =)

2009-06-15 @ 13:06:34
URL: http://emmamariia.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0