Jag har bara en sak att säga!

För nu är jag jävligt förbannad!
 
Ringde precis en (ursäkta språket) kärring till mig från radiotjänst och frågade om tv-avgift på min nya adress. Så säger jag att ja det är väl min pappa som har hand om den. Så knappar hon på nån dator och frågar vad heter han då och jag säger namnet. Så säger hon att han inte betalat något. Nehe säger jag, vad ska jag göra åt det när jag bara ska vara bokförd där 1,5 månad till. Det får ni väl ta med honom?!

Nej vet ni vad jag får då.. Nee det är lag i Sverige på att man måste betala där man är bokförd så jag skickar en faktura i ditt namn, den kommer inom 10 dagar. Ha en bra dag, hejdå. Så lägger hon på! Vaffan är det för jävla fasoner?!?!

Så jag är sjukt jävla förbannad nu så jag skulle kunna slå något eller någon. Va i helvete!

Säger bara det.. Avskaffa den där jävla tv-avgiften! De som vill betala den kan väl göra det men jag tänker då inte betala den när jag inte ens bor där!

Tror de där jävlarna på radiotjänst ligger 2a på mäst hatade yrket med parkeringsvakter och telefonförsäljare!! FYFAAAAN!! inte nog med att de jävlarna kommer och ringde på dörren, nu ringer de också! Ringer nån med nummer 098075166 svara inte!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Vilka idioter, pratade ni i överhuvudtaget ngt om att han hade tv i överhuvudtaget?

2009-06-29 @ 20:33:23
Postat av: Isabel

Sjukt beteende men det är ju faktist tack vare oss som betalar som vi kan ha reklamfri tv och radio ;-) Men det finns ju ingen anledning för dig att betala om du står skriven som inneboende... Jag fick också en räkning när jag skrevs här ute fast Micke redan betalade.

2009-07-03 @ 20:24:14
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Åsa

Usch! Sånt här gör mig arg. Bra att veta sina rättigheter när man har med Radiotjänst att göra: http://informationsfrihet.nu

2009-11-26 @ 14:02:19
URL: http://informationsfrihet.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0