AARGHH Så jävla förbannad!!

Asså vi har en fitta till lärare eller egentligen är hon doktorand. Jag säger bara det. Några av er vet att jag försökt typ skjuta henne i mina tankar några gånger redan för hon måste ha nån form av problem. Jag lovar jag delar detta med många i våran klass!

Första gången handlade det om 0,5 poäng på en tenta som hon inte kan kommentera på vad jag gjort otydligt så jag kunde ev. klara den halva poängen muntligt eller nått men nej. Inget svar.

Nu har hon slagit till igen och jag är fly förbannad. Nina har precis gått upp till Sara vet inte vad hennes roll än men man kan iaf gå till henne och klaga på grejer, hämta ut tentor och lite annat.

Detta är vad denna inkompetenta lärare har gjort. Vi håller på att skriva ett arbete och har haft uppgiften klar för oss sen halva terminen eller nått nu kommer hon idag med ändringar som har betydelse för hela arbetets utforming. Och det är 4 dagar kvar tills det ska vara inlämnat. Kan man göra så?
De anvisningar hon nu skickat ut är inte ett dugg lika de vi haft på papper i evigheter samt vad hon sagt muntligt när folk hr haft frågor.

Det här är iaf helt sjukt. Jag vet ine vart jag ska ta vägen. Vet heller inte och jag ska gråta eller skratta åt det hela. Vad gör man?? Håller fastvid det man påbörjat och hoppas på att hon kanske inser att det hon la till inte håller eller ska man snällt rätta sig och skriva om hela skiten?

Jah tänker faaan inte ge vika för detta iaf. Glöm och dröm. Hon ska faan få. Ska se till att hon får kicken! Där med basta!

Kommentarer
Postat av: Isabel

Det var ord och inga visor! Hoppas allt löser sig!

2009-06-01 @ 15:40:31
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0