Eko-läsk

När jag var på Willy´s med mamma idag så hittade jag dessa. EKO heter de och ska vara ekologisk läskedryck. KRAV märkta är de också! Har aldrig sett något liknande. Det var 3 för 10 kr så jag valde att testa. Få se om jag dör på kuppen haha. Nejdå skämt och sido är de inte goda är det bara att slänga eller hur? Eller min bror tar vad som helst så kanske funkar på honom istället om jag inte säger att den är "bättre" än vanlig läsk.

När jag säger "bättre" menar jag att den är gjord på ekologiskt sockerrör och det finns inget koffein i colan. Vilket får mig att gå vidare till nästa punkt. Den finns i 4 smaker cola, fruktsoda, apelsin och citron. Jag valde att testa cola och fruktsoda, jag tänkte så att är colan äcklig får min bror eller kanske mamma ta den som annars dricker skit cola då den är billigare men kanske inte får samma effekt eftersom de allihopa är koffein-beroende. Och eftersom jag inte kan dricka vanlig citron/lima baserad läsk utan att bli slemmig i halsen och jag tycker inte om vanlig fanta så jag skippade apelsin och citron.

Måste faktiskt säga att jag tycker att flaskorna är ganska fina också. Det är plast istället för glas också. Är det bättre eller sämre för miljön??

Återkommer när jag testat med resultatet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har sett dem på Willys vid Nyby i flera veckor nu men inte tittat närmare så jag har inte fattat vad det är!

2009-07-20 @ 22:36:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0