Årets säsong är den konstigaste någonsin

Det är förstås Formel 1 jag pratar om igen. Men det är för att det händer så mycket just nu att man blir helt knäpp. Tror dock att det mesta är dåligt för sporten eller individerna i den. Det kan jag säga för jag har nog sett F1 sen jag var 4 år, även fast jag kanske inte hade hundra koll på läget då.

Denna säsongen är den konstigaste jag varit med om. Detta ständiga krig mellan motortillverkare och FIA, regler och annat för kommande säsonger. Jag vill lägga till Felipe Massas olycka också då det egentligen inte var en krash, han blev ju träffad i huve av en fjäder. Och med det kommer tydligen Michael Schumacher att ersätta honom i Ferrari. Aftonbladet.se Har dock ingen koll på om det innebär Valencia eller hela säsongen.

Jag har inget emot Schumacher. Han är en enastående förare och det kan all statistik påvisa. Han är den de flesta tänker på om man nämner formel 1. Jag kan ändå inte låta bli att förundras över detta beslut. Jag trodde och hoppades faktiskt på Ferrari skulle prova med en yngre förare. Även fast Alonso ryktades att bli inköpt för iaf Valencia tvivlade jag på det. Mena hallå försöka sno Briatores förare, lycka till.

Kommer bli jävligt intressat att se hur Schumacher står sig på marknaden nu när han får chansen igen!
Flipp eller flopp? Jag vet inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0