Väntan...

Ibland är det sååå tråkigt att bara sitta och vänta. Tiden går sååå långsamt just nu att jag kan bli galen. Ska åka till Anna om ca 1,5 timme och jag är till stor del helt klar att röra på mig. Bara kläderna som saknas men ingen idé att byta om än.

Kvällens planer då.. Ja det blir bara lugnt. Sak till Anna och käka och lite sånt bara. Ingen alkohol what so ever blir det iaf. Har köpt en stor flaska Pomac till tolvslaget men det är det. Vet inte ens om det är nå fyrverkerier på slottet i år. Brukar alltid vara det men förra året blev vi väldigt besvikna när fyrverkeriet uteblev. Måste dock erkänna att jag förblir livrädd för folk som smäller raketer nära mig. Speciellt när de är onyktra.

Varför? Nämligen på grund av nyår när jag var 11-12 kanske kommer inte riktigt ihåg. Men saker är iaf den att någon tänke på en raket som flög precis någon cm från mitt huvud och brände bort mitt hår och smällde mindre än 1 meter bakom mig. Hade jag haft otur kunde den ha smällt i mitt ansikte. Hade inte varit så roligt kanske. Därför är jag numera livrädd att så precis där de smäller. Det är fint men jag håller gärna lite avstånd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0