Sovdags

Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta mig till. Tror jag suttit i 30 min och bara stirrat på dataskärmen. Med andra ord ett gott tecken på att jag bör hoppa i säng istället. Vi bestämde att ta en timmes sovmorron imorron men jag orkar inte hålla mig uppe iaf. Skönare att vakna tidigt av sig själv imorron kanske? Kommer jag behöva då vi har en del jobb framför oss imorron. Men vi har ca 2,5 dag på oss och tuta och köra nu med uppsatsen tills ett utkast ska vara klart på freda.

Jag vet att det är en massa tjat om den där uppsatsen här i bloggen just nu men det är typ mitt liv. Sa till tjejerna idag att det enda positiva med uppsatsen just nu är ju att man är så upptagen varje dag att man inte hinner göra av med några pengar. Det är ju sant. Men måste ändå påstå att jag har lätt för att släppa tankarna om uppsatsen när jag är hemma iaf och inte behöver göra något direkt på den.

Aja sängen nu. God natt ZZZzzzz

Kommentarer
Postat av: Emilia

hehe du får skippa vodkan helt enkelt;)



Uppsatser har en tendens att bli halva ens liv tyvärr o det är alltid fördelen med att ha mkt o göra man sparar pengar på det.

2009-12-09 @ 08:32:35
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0