Så trött så trött

Dagen började kanske inte så bra men det tog sig sakta med säkert. Blev inte så mkt arbete med uppsatsen idag med vi gick igenom för provopponeringen på onsdag. Så då har vi gjort det iaf sen är det bara att köra vidare. Verkar iaf som att vi är i fas med vad som ska göras och vi kommer nog hinna klart i stort sätt innan vi tar jullov. Är skönt att inte behöva ha uppsatsen flåsandes i nacken hela jul och nyår.

Dock hade jag intalat mig att examinationsuppgiften på intervjutolkning skulle vara lättare än jag först trott. Kan ju säga att mina förhoppningar slogs om kull idag efter att vi hade föreläsning i ämnet. Som jag inte var på som jag läste tidigare. Som änglar som min grupp är diskuterade vi lite vad han tog upp och så fick jag anteckningar.
Men det verkar som att uppgiften kommer bli ganska jobbig, ordbajsmässigt. Det måste verkligen vara en A4 sida full med text och inga mellanrum alls.

Hoppas på att det klarnar lite imorron eftersom vi måste tolka våra intervjuer till uppsatsen. Så på så sätt kanske vi kan hjälpa varandra i gruppen på traven men att man sedan får göra uppgiften individuell med sina ord. Det gör mig så trött att det hela tiden kommer in annat när man vill fokusera på sin uppgift i det här fallet b-uppsatsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0