Dilemma

Problemet med separerade föräldrar är det konstanta problemet med vart man ska fira julen någonstanns. Och iår så har jag blivit tillfrågad att hänga med till Järlåsa också och fira med Hagbergarna. Fick här om dan höra att farfar ska ha julmat på julafton och sen farmor på juldagen. Idag ringde mamma också och sa att vi skulle ha jullunch hos mormor. Men jag vet inte det har varit så mycket på senaste tiden att jag helst skulle vilja ha det så lugnt som möjligt.

Jag får försöka mig på en kompromiss helt enkelt. Tror därför att jag kommer åka till mormor med mamma eftersom Osama inte är hemma. Han fick åka ner till Libien eftersom hans pappa är jätte sjuk. Så utan Osama kommer inte mamma någonstanns. Skönt att ha körkort med andra ord. Efter lunchen hos mormor får jag väl se om jag hinner upp till farfar en stund och fika senare.

Resten av julen kommer jag nog bara softa på. Inget planerat på juldagen heller mer än att gå till farmor en stund och ev kanske mys och julklappsbyte med tjejerna på kvällen, utgång kanske om jag har tur haha men vi brukar ju inte komma in någonstanns! Inget planerat för nyår heller. Men det löser sig nog på något höger.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Jag tycker du ska träffa mig på juldan jaa:)

2009-12-20 @ 12:41:08
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0