Det går framåt..

... med uppsatsen. Kanske blir lite längre jul i alla fall. Så man slipper åka tillbaka till Örebro i mellandagarna eller direkt efter nyår. Känner inte riktigt att jag har lust med det. Arbetet går iaf framåt och lägger vi manken till så kommer vi bli klara i tid. Som sagt 11 arbetsdagar kvar innan man åker hem.

Idag har vi fixat klart enkäterna och börjat gå ut med dem. Men precis som jag trodde skulle det inte finnas många att lämna till efter kl 14. Lite knepigare att komma åt studenter som jobbar extra samtidigt som de pluggar. Men det ska gå!
Sen har vi även utfört en intervju och den har jag renskrivit. Snacka om att det är ett pyssel. Måste klaga på att intervjupersonen mumla för mycket haha. Fick spola tillbaka och lyssna flera gånger men blev riktigt bra. Och var kul när jag körde igenom det allra sist och man verkligen kan följa med i manus vad som ska sägas. Så idag har jag bidragit med mitt strå till stacken =)

Dags att fixa lite mat och sen ska jag bara dega framför tvn!

Kommentarer
Postat av: Emilia

Transkripering är ett helvetes projekt. En intervju tar ju nästan hel dag o fixa bara det, då är det inte kul när man har flera.

2009-12-07 @ 18:15:16
URL: http://www.emiliavilen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0